Supa aromata de pastarnac si mere

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa aromata de pastarnac si mere
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 850 ml supa de legume 1 mar mare, curatat si taiat sferturi 550 g pastarnac, curatat si taiat bucatele 1 ceapa medie, tocata 1 lingura ulei vegetal 1 catel de usturoi, tocat 2 lingurite seminte de coriandru macinate 1 lingurita seminte de chimion macinate 1 lingurita curcuma sare 300 ml lapte cateva frunze de coriandru, pentru ornat 4-6 linguri de iaurt, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incalzeste supa la foc mic. Se incinge uleiul intr-o oala, se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie. Se adauga usturoiul, chimionul, coriandrul si curcuma si se gateste totul 1 minut.
Se toarna supa incalzita in oala si se adauga marul, pastarnacul si sarea. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara, se acopera oala si se fierbe incet timp de 15 minute.
Se ia oala de pe foc si se adauga laptele. Se proceseaza supa intr-un blender pana se obtine un piureu omogen, apoi se reincalzeste.
Se pune supa in farfurii, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste. Se pregateste un vas cu iaurt, separat, ca fiecare sa se serveasca singur.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.