Supa Avgolemono

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Supa Avgolemono
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Se pot adauga si bucatele de carne gatita de pui, sau legume, dupa preferinta.
stelute
Ingrediente : 6 cani supa de pui 1/2 cana orez 4 oua 3 linguri zeama de lamaie, strecurata sare 2 linguri menta proaspata, tocata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se da in clocot, la foc iute, supa de pui. Se adauga orezul si se fierbe, neacoperit, cca. 15 minute. Se da focul mic.
Se bat ouale bine; se adauga lamaie si 1/4 cana supa fierbinte. Mixtura obtinuta se adauga incet in supa, amestecand continuu. Se lasa pe foc mic 5 minute. Trebuie sa fie groasa (se verifica cu lingura: trebuie ca amestecul sa adere bine la suprafata lingurii). Nu trebuie ca lichidul sa fiarba. Se asezoneaza cu sare si se garniseste cu menta tocata.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.