Supa casbah de legume

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa casbah de legume
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Este o reteta populara mai ales printre berberii din regiunea Ouazarzate. Este usor de preparat si servita cel mai adesea ca fel principal. Initial supa se prepara din legume de sezon si taitei. Globalizarea si ritmul de viata modern au dus la aparitia de diferite variante ale retetei, ceea ce explica aici utilizarea taiteilor chinezesti din faina de soia si a concentratului de supa.
stelute
Ingrediente : 2 dovlecei subtiri, curatati si dati prin razatoare 2 morcovi, curatati si dati prin razatoare 2 cartofi, curatati si dati prin razatoare 2 rosii 1/2 legatura fire de coriandru, tocate marunt 1/2 legatura de patrunjel, tocat marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 ceapa, tocata marunt 1 lingura de ulei de masline 50 g taitei Vermicelli din faina de soia 1 cubulet de concentrat de supa de pasare 1/2 lingurita de fire de sofran 60 g semolina 1 lingura unt sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : marocana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se oparesc rosiile, se curata de coaja si se toaca.
Se inabusa ceapa si usturoiul intr-o oala cu ulei de masline incins si cu putina apa. Se taie bucati taiteii si se adauga in oala impreuna cu cartofii, morcovii si dovleceii rasi.
Se umple oala pe trei sferturi cu apa. Se sfarama cubuletul de concentrat si se presara in oala.
Se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga sofranul, patrunjelul si coriandrul. Se da oala in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe la foc mediu 20 de minute.
Se adauga semolina si se amesteca bine de tot. Se adauga apoi rosiile si untul. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.