Supa concentrata (zeama de carne) de peste in stil creol

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa concentrata (zeama de carne) de peste in stil creol
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Supa concentrata, numita in retetele straine „stock” sau „broth”, este folosita pentru a da gust si aroma mancarurilor de peste, legume, fructe de mare si nu numai. Un rol asemanator il au cubuletele concentrate, dar zeama preparata in casa este mai gustoasa.
stelute
Ingrediente : 500 g oase de peste, curatate 1/2 cana ceapa tocata 1/2 tulpina praz, tocata 1/2 cana tulpini si frunze de telina tocate 1/2 cana patrunjel tocat 1 lingurita cimbru uscat 1 foaie de dafin 3 boabe de piper negru 1/2 cana vin alb
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 3 litri Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pun 3,5 litri de apa intr-o oala si se adauga toate ingredientele. Se da in clocot, se reduce flacara si se fierbe incet 15 minute. Se ia de pe foc, se spumeaza si se strecoara printr-o sita fina.
Se foloseste imediat, sau se pune la rece unde rezista cca. 3 zile.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.