Supa concentrata (zeama de carne) de pui in stil creol

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Supa concentrata (zeama de carne) de pui in stil creol
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Supa concentrata, numita in retetele straine „stock” sau „broth”, este folosita pentru a da gust si aroma mancarurilor de pui, legume, orez, paste si nu numai. Un rol asemanator il au cubuletele concentrate, dar zeama preparata in casa este mai gustoasa.
stelute
Ingrediente : 1 kg oase de pui 1 cana morcov tocat 1/2 cana ceapa tocata 1/2 cana tulpina si frunze de telina 1/2 cana patrunjel tocat 1/2 lingurita cimbru uscat 1 foaie de dafin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 3,5 litri Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se pun 7 litri de apa la fiert intr-o oala mare. Se da apa in clocot si se adauga toate ingredientele. Se fierbe la foc mic timp de o ora, pana ce lichidul se injumatateste. Se lasa sa se raceasca, se spumeaza si se strecoara printr-o sita fina.
Se poate pastra la frigider timp de 3 zile.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.