Supa crema de anghinare

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa crema de anghinare
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 cani supa concentrata de pui sau de legume 1 cutie (cca. 250 g) funduri de anghinare cateva inimi de anghinare fierte, feliate, pentru garnitura (optional) 1/4 lingurita mustar iute 3 lingurite zeama de lamaie 1 lingurita usturoi tocat 3 linguri unt 3 linguri faina 1 cana smantana
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge supa (nu se da in clocot) la foc mediu. Intr-o tigaie se topeste untul la foc mediu, se adauga apoi faina, cata o lingura odata, amestecand pana ce este complet incorporata inainte de a adauga lingura urmatoare. Se adauga apoi supa, incet, amestecand constant. Se fierbe cca. 10 minute, amestecand ocazional.
Cu un blender se fac piureu fundurile de anghinare impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, sare, piper si mustar.
Se adauga piureul si smantana in mixtura de supa cu unt si faina. Se lasa pe foc pana se incinge bine, apoi se serveste alaturi de felii de inima de anghinare.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.