Supa crema de dovleac cu miere si cuisoare

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa crema de dovleac cu miere si cuisoare
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
Se orneaza cu smantana fiecare farfurie de supa.
stelute
Ingrediente : 2 linguri unt 2 morcovi mari, tocati 2 radacini de telina, tocate 1 ceapa mare tocata 3 kg dovleac, fara seminte, taiat bucatele (cca. 6 cani) 6 cani supa de pui 6 cuisoare intregi 1/2 cana smantana 2 linguri miere
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o oala, la foc mediu. Se adauga morcovii, telina si ceapa; se lasa pe foc cca. 8 minute. Se adauga dovleacul, supa si cuisoarele. Se acopera si se fierbe inabusit pana ce dovleacul este fraged, cca. 25 minute.
Se arunca cuisoarele. Se face piureu supa intr-un blender. Se pune piureul in oala, se amesteca cu smantana si miere. Se da in clocot. Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste calda.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.