Supa crema de morcovi cu anason stelat

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa crema de morcovi cu anason stelat
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 linguri unt 1 1/2 cani ceapa tocata 5 stelute de anason 2 foi de dafin 2 catei usturoi tocati 500 g morcovi, taiati felii groase de 2-3 cm 4 cani zeama de carne de pui sau de vita 6 cepe verzi tocate fin sare, dupa gust piper alb, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6-8 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Intr-o cratita, la foc mediu, se topeste untul. Se adauga ceapa tocata, 3 stelute de anason, frunzele de dafin si usturoiul. Se soteaza cca. 5 minute.
Se adauga morcovii si zeama de carne. Se acopera, se da la foc mic si se fierbe pana ce morcovii sunt foarte fragezi (30 minute).
Se scot stelutele de anason si foile de dafin. Se sfarama morcovii in supa, pana ce se obtine un piureu moale. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Ce le 2 stelute de anason ramase se macina foarte fin si se amesteca in supa. Se amesteca apoi in supa ceapa verde. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.