Supa cu paste de orez, lapte de cocos si carne de porc

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / porc
Supa cu paste de orez, lapte de cocos si carne de porc
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne de porc tocata 3 cepe tocate 2 catei de usturoi tocati 1 lingurita de boia iute 1 litru zeama de pasare (sau supa preparata cu cubulete de concentrat) 600 ml lapte de cocos 2 linguri sos de peste 2 linguri zahar ulei de palmier 3 linguri de sos de soia 400 g paste de orez 3 oua intregi amestec de cruditati (frunze de menta proaspete, frunze proaspete de coriandru, ceapa verde tocata) feliute de lamaie, pentru servit ardei iute proaspat, pentru servit alune tocate, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se inmoaie pastele in apa rece si se gatesc “al dente” intr-o oala cu apa clocotita. Se scurg si se stropesc cu putin ulei ca sa nu se lipeasca.
Se prepara o omleta si se taie fasiute subtiri. Se amesteca pastele cu fasiutele de omleta.
Intr-o oala, se calesc ceapa si usturoiul, apoi se adauga carnea tocata si boiaua. Se prajeste carnea rapid, amestecand continuu, pana se face putin aurie. Se adauga zeama de carne, laptele de cocos si sosul de soia. Se asezoneaza cu sos de peste si zahar si se fierbe totul incet 15 minute.
In fiecare farfurie individuala se asaza cateva cruditati peste care se varsa supa. Se serveste cu felii de lamaie, ardei iute proaspat si alune tocate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.