Supa de biban de mare cu fenicul

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa de biban de mare cu fenicul
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg biban de mare, curatat de solzi si taiat bucati de 4-5 cm lungime 200 g ceapa, tocata 200 g bulb de fenicul, tocat 100 g tulpini de telina, tocate 1 legatura patrunjel, tocat 1 legatura coriandru, tocat 200 g unt 1/2 lingurita nucsoara, macinata 2,5 litri zeama de peste 6 catei de usturoi, tocati marunt 1/2 lingurita sare 1 lingurita piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : marocana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se topeste putin unt intr-o oala si se calesc usor patrunjelul, coriandrul, usturoiul, ceapa si telina. Se rumenesc 5 minute, la foc mic, amestecand ocazional.
Se adauga feniculul si se amesteca cu o spatula de lemn. Se asezoneaza cu sare, piper si nucsoara. Se gateste inca 5 minute la foc mediu, amestecand constant.
Se adauga zeama de peste si se continua gatitul inca 20 de minute, la foc mediu.
Se adauga bucatile de peste in oala si se fierb maximum 5 minute – pestele nu trebuie sa se rupa bucati.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.