Supa de carne de vita tocata si coriandru

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / vita
Supa de carne de vita tocata si coriandru
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Aroma si gustul picant al frunzelor de coriandru sunt atotprezente in bucataria chineza, fie si numai ca ornament. Aici, sunt unul dintre ingredientele de baza.
stelute
Ingrediente : 1,5 litri zeama de carne de pasare 225 g carne de vita tocata 3 albusuri de ou, batute putin 2 lingurite de sare 1/2 lingurita de piper alb 1 lingura radacina de ghimbir tocata marunt 1 lingura de ceapa verde, tocata marunt 4-5 linguri de coriandru tocat, tulpinile tari se arunca 1 lingurita de zahar 1 lingurita de vin de orez Shiaoxing 1 lingurita de sos de soia light
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se combina intr-un castron 1 lingurita de sare cu zaharul, vinul de orez si sosul de soia; se amesteca si se obtine o marinada. Se marineaza carnea 20 de minute.
Se da zeama de carne in clocot, se adauga carnea de vita, se amesteca viguros ca sa se desfaca eventualele aglomerari si se fierbe 10 minute, spumand daca este nevoie.
Se adauga incet albusurile de ou, amestecand rapid astfel ca sa formeze firisoare fine. Se adauga restul de sare si piperul alb.
Cand se serveste, se pun ghimbirul, ceapa verde si coriandrul pe fundul castronelelor individuale, iar supa se toarna peste ele.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.