Supa de cartofi cu alune si coriandru

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de cartofi cu alune si coriandru
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 linguri ulei de arahide 1 ceapa tocata marunt 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si cotor si tocat 250 g cartofi, curatati si taiati cubulete 2 ardei iuti rosii, curatati de seminte si tocati 200 g rosii tocate din cutie 150 g alune nesarate 1,5 litri zeama de carne de vita sare piper proaspat macinat 2 linguri frunze proaspete de coriandru tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : ecuadoriana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o oala mare, la foc mic. Se adauga ceapa si se caleste 5 minute, pana incepe sa se inmoaie. Se adauga usturoiul, ardeii, cartofii, ardeii iuti si rosiile. Se amesteca bine, astfel ca legumele sa se unga uniform cu ulei, apoi se acopera si se gateste 5 minute.
Intre timp, se prajesc alunele intr-o tigaie mare, la foc moderat. Se supravegheaza indeaproape, scuturand tigaia astfel ca alunele sa se rumeneasca uniform. Mare atentie sa nu se arda.
Se pun deoparte 30 g de alune, pentru ornat. Se transfera restul de alune intr-un procesor de mancare si se macina marunt. Se adauga legumele din oala si se proceseaza si ele pana se obtine o pasta omogena.
Se readuce mixtura in oala si se adauga zeama de carne. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara si se fierbe 10 minute.
Se toarna supa in vase incalzite. Se garniseste din belsug cu frunze tocate de coriandru si cu alunele puse deoparte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.