Supa de ciuperci cu nucsoara

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de ciuperci cu nucsoara
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,2 litri de supa de legume (sau preparata cu cubulete de concentrat) 140 g paine de casa 1/2 ceapa mica, tocata 650 g ciuperci mari si plate, tocate grosier 3 fire de patrunjel tocate 2 linguri de ulei de masline 1/2 catel de usturoi mic, zdrobit un praf de nucsoara proaspata sare piper negru
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : libaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 33 minute
Indicatii :

Se pune supa la fiert. Se inmoaie painea in putina apa rece.
Se incinge uleiul intr-o oala mare. Se caleste ceapa, la foc mediu, pana ce se rumeneste putin. Se adauga usturoiul si ciupercile si se gatesc pana ce lasa lichid; se adauga patrunjelul.
Se stoarce apa din paine, cat de poate de bine, apoi painea se amesteca cu ciupercile. Se adauga supa si nucsoara. Se da din nou in clocot si se fierbe incet timp de 15-20 de minute.
Se proceseaza supa intr-un blender pana se face cremoasa, ramanand totusi un pic grunjoasa; se incinge din nou pe foc, se adauga sare si piper si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.