Supa de ciuperci iute acrisoara

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de ciuperci iute acrisoara
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 cani supa concentrata de legume 1 lingurita sos de ardei iute 1 lamaie, coaja rasa de la 1 lamaie, zeama de la 1 lingurita zahar 1 lingura ghimbir, pudra 1 cana ciupercute mici 2 ardei iuti rosii sau verzi, zdrobiti cat sa se despice pe lungime frunze proaspete de coriandru (pentru ornat)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cambodgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 3 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se da in clocot supa de legume, intr-o cratita si se adauga sosul de ardei iute. Se amesteca bine si apoi se adauga restul ingredientelor si se lasa sa fiarba, la foc mediu, amestecand ocazional, pana ce ciupercutele sunt facute al dente.
Se toarna supa in 3 boluri si se orneaza cu frunze proaspete de coriandru (sau patrunjel).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.