Supa de cod

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa de cod
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,2 kg cod 2 cepe mari, taiate in sferturi 2 cartofi mari, taiati in sferturi 1 cana ulei de masline extra virgin 1 lingurita sare 1 lamaie, zeama de la piper negru proaspat macinat marar proaspat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 5 minute
Indicatii :

Se curata pestele si se spala sub jet de apa. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa. Se adauga cartofii peste ceapa iar pestele se asaza peste cartofi. Se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga apa, cat sa copere putin pestele. Se fierbe 40 minute, fara sa se acopere. Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie. Se lasa acoperita 8-10 minute si se serveste calda, asezonata cu piper negru proaspat macinat si ornata cu marar.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.