Supa de crabi si porumb

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa de crabi si porumb
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Cu toate ca este una dintre supele chinezesti cele mai populare, mai ales in restaurantele care ofera mancare la pachet, pentru luat acasa, ea a afost creata in afara Chinei, de emigrantii chinezi din occident.
stelute
Ingrediente : 120 g carne de crabi proaspata, sau decongelata 600 ml apa 450 g boabe de porumb, din cutie, bine scurse 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper alb macinat 2 linguri faina de porumb, desfacuta in 2 linguri de apa 1 ou batut
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Daca se foloseste carne de crabi decongelata, se opareste 30 de secunde in apa clocotita. Se scoate apoi cu o spumiera, se scurge si se pune deoparte.
Se da apa in clocot, intr-o oala mare, impreuna cu carnea de crabi si porumbul; se micsoreaza flacara si se fierbe 2 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga, amestecand, mixtura de faina de porumb, si se continua fierberea pana ce supa se ingroasa.
Se adauga rapid oul batut si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.