Supa de dovleac in stil Sichuan

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de dovleac in stil Sichuan
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
Este o supa satioasa, in stil taranesc si este o buna ilustrare a faptului ca, desi in Sichuan bucatarii folosesc cu darnicie ardeii iuti si piperul, exista destule mancaruri cu gust potrivit de iute, sau chiar lipsite de iuteala.
stelute
Ingrediente : 1 litru zeama de carne de gaina 450 g miez de dovleac taiat cubulete 1 lingura legume congelate, taiate cubulete 1 lingurita piper alb macinat 120 g vegetale chinezesti cu frunze verzi, taiate fasiute 1 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se da zeama de carne in clocot, se adauga porumbul si se fierbe 4-5 minute, la foc mediu.
Se adauga legumele congelate si se asezoneaza cu piper. Se amesteca bine si se fierb 1 minut, dupa care se adauga vegetalele cu frunze verzi si sarea. Se amesteca si se fierbe inca 1-2 minute.
Se serveste supa fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.