Supa de ienupar

Cautare:
SMS Fotbal
/ anexe
Supa de ienupar
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Este un fel de mancare traditional, servit in zilele fierbinti de vara. Este foarte buna atat calda cat si rece.
stelute
Ingrediente : 500 g boabe de ienupar 250 ml apa 1 lamaie, coaja rasa de la 2 linguri amidon 2 linguri apa 1-2 linguri zeama de lamaie zahar
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se spala si se curata boabele de ienupar. Se da apa in clocot, se adauga ienuparul si coaja de lamaie rasa; se lasa pana ce boabele de ienupar sunt fragede. Se scot boabele de ienupar; lichidul ramas se da in clocot. Se adauga amidonul putin cate putin, amestecand. Se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute. Se regleaza gustul cu suc de lamaie si zahar.
In timp ce fierbe se pot adauga feliute de mar sau prune (fara samburi).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.