Supa de legume cu pesto

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de legume cu pesto
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Aceasta supa se serveste alaturi de un pahar cu vin, de Parmesan, proaspat ras, si cu paine proaspata, cu coaja crocanta.
stelute
Ingrediente : 1 lingura de ulei de masline extra virgin 1 praz, feliat subtire 1 dovlecel mare, taiat cubulete 150 g fasole verde, taiata bucati scurte 2 catei de usturoi, pisati 1,25 litri bulion de legume 250 g rosii, tocate 100 g vermicelli, rupti bucatele 2 linguri de sos pesto piper 4 linguri de branza Parmesan, proaspat rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o oala mare. Se adauga prazul, dovlecelul, fasolea si usturoiul si se prajesc la foc mediu, timp de 5 minute, sau pana cand legumele sunt moi si incep sa se rumeneasca.

Se adauga bulionul de legume, rosiile si piper proaspat macinat. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara si se acopera oala. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute, sau pana cand legumele sunt fragede.

Se adauga vermicelli. Se acopera oala din nou si se fierbe supa alte 5 minute, pana cand pastele sunt al dente.

Se pune supa in boluri si se adauga in fiecare cate 1 1/2 lingurita de pesto. Se amesteca, apoi se serveste, oferind branza Parmesan separat, ca sa fie amestecata in supa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.