Supa de legume milaneza

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de legume milaneza
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50 g boabe fasole alba, fiarta 50 g slanina afumata, taiata marunt 50 g sunca cruda, taiata marunt 1 lingura unt 1 ceapa, tocata 1 morcov feliat 2 catei usturoi 1 dovlecel mic, feliat 100 g mazare 300 ml supa concentrata de pui 300 g pasta de tomate 1/2 lingurita sare 2 foi de dafin faramitate piper, dupa gust 2 rosii, curatate de coaja, tocate 2 linguri frunze de salvie tocate 75 g orez cu bob scurt 1 lingura busuioc, tocat 50 g branza Parmesan rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca fasolea, mazarea, ceapa, slanina si sunca intr-o tigaie si se prajesc 2 minute. Se stinge cu supa, se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba, la foc mic, cca. 25 minute.
Intre timp, usturoiul se freaca intr-un mojar cu sare si se amesteca cu foile de dafin. Se adauga usturoiul la supa si se condimenteaza cu piper. Se amesteca si se lasa sa fiarba in continuare, inca 4-5 minute.
Se adauga orezul si rosiile, se da in clocot si se lasa sa fiarba 10 minute.
Se adauga busuiocul si salvia, se amesteca rapid, se presara Parmesan deasupra si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.