Supa de linte

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / leguminoase
Supa de linte
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 cani cu linte rosie 2 litri de bulion de carne 3 cepe medii, tocate 3 linguri de pasta de rosii 1/2 pachet de unt 1 cana cu faina 1 ardei iute, fara seminte, tocat 6 catei usturoi, tocati marunt sare piper rondele de lamaie, pentru servit patrunjel proaspat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se inmoaie lintea in apa rece peste noapte. Se spala si se scurge bine.
Se topeste 1 lingurita de unt intr-o cratita si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga usturoiul si ardeiul iute si se calesc inca 2 minute. Se adauga faina si se amesteca 3 minute, apoi se adauga bulionul si lintea si se fierbe 30 de minute. Se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se mai lasa 5 minute.
Se orneaza cu patrunjel si rondele de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.