Supa de miel cu linte

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Supa de miel cu linte
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 - 1,7 litri apa sau zeama de carne 900 g carne de miel (din zona gatului), taiata bucatele 1/2 ceapa tocata 1 catel de usturoi, pisat 1 foaie de dafin 1 cuisor 2 fire de cimbru proaspat 225 g cartofi, curatati si taiati bucatele 175 g linte rosie 600 ml apa sare piper negru proaspat macinat patrunjel proaspat tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cubaneza Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se pune zeama de carne intr-o oala, se da in clocot, se micsoreaza flacara, se adauga cartofii si se fierb la foc mediu 5 minute.
Se adauga apoi lintea, se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper, se adauga 300 ml apa calda, cat sa acopere complet carnea si vegetalele.
Se da din nou supa in clocot, se micsoreaza flacara, se acopera si se fierbe 25 de minute, pana ce lintea este facuta, amestecand ocazional. Se adauga inca putina apa daca supa se face prea groasa. Chiar inainte de a o servi la masa, se adauga patrunjelul tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.