Supa de naut cu cartofi, spanac si carnaciori afumati

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / porc
Supa de naut cu cartofi, spanac si carnaciori afumati
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g boabe de naut, spalate si scurse bine 200 g carnaciori de porc afumati, prajiti, taiati bucatele 2 litri supa de pui sau de legume (din cubulete de concentrat) 3 cartofi mari, taiati bucatele 1/4 cana de ulei de masline 225 g frunze de spanac, spalate si scurse bine sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : macedoneana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 13 ore 20 minute
Indicatii :

Se pune nautul intr-un vas cu apa rece si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se scurge bine si se pun intr-o oala mare, impreuna cu supa. Se da in clocot, se micsoreaza apoi flacara si se fierbe incet, timp de 55 de minute.
Se adauga cartofii, uleiul de masline, sare si piper; se fierbe inca 20 de minute.
Cu 5 minute inainte de terminare, se adauga spanacul si bucatile de carnaciori. Supa se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.