Supa de peste cu cartofi dulci

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa de peste cu cartofi dulci
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 175 g file de peste cu carne alba, fara piele 1 ceapa mai mica, tocata 1 cartof dulce, circa 175 g, curatat si taiat cubulete 1 morcov mic, circa 50 g, tocat 1 lingurita oregano proaspat sau 1/2 lingurita oregano uscat 1/2 lingurita oregano scortisoara macinata 1,35 litri zeama de peste 75 ml smantana patrunjel proapat, tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : haitiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se indeparteaza oasele de la peste care se pune apoi intr-o oala. Se adauga ceapa, cartoful dulce, morcovul, oregano, scortisoara si jumatate din zeama de peste. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara si se fierbe totul incet, timp de 20 de minute, pana ce cartofii sunt facuti.
Se lasa la racit, apoi se toarna intr-un blender si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se readuce supa in oala, se adauga restul de zeama de peste si se da in clocot, incet. Se micsoreaza flacara la minim, se adauga smantana si se lasa mixtura sa se incinga, fara sa dea in clocot. Daca supa fierbe, smantana se va branzi.
Se serveste supa fierbinte, garnisita cu patrunjel tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.