Supa de peste cu chorba

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa de peste cu chorba
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
"Chorba" denumeste in Tunisia un tip de paste foarte mici, cunoscute si sub numele de "langues d'oiseaux" (limbi de pasare), imprumutate din bucataria italiana.
stelute
Ingrediente : 500 g peste mediteranean (sola, red snapper, biban) 250 g pasta cu ou, scurte 1 ceapa, tocata marunt 4 linguri de ulei de masline 100 g pasta de rosii 1 tulpina de telina, tocata 1 fir de patrunjel, tocat sare piper negru, macinat 2 lamai, taiate in patru patrunjel tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : tunisiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 5 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se caleste ceapa, fara a o rumeni, cca. 4 minute.
Se adauga pasta de rosii, jumatate din telina si din patrunjel; se sareaza si se pipereaza. Se soteaza inca 2 minute.
Se adauga apa rece in mixtura.
Pestele se spala si se curata; se portioneaza. Se adauga bucatile in cratita si se gateste timp de 15 minute, fara capac. Pestele gatit de scoate si se asaza pe un platou.
Se adauga putina apa in cratita si se adauga pastele; se fierb 15 minute.
Intre timp, carnea de peste se curata de oase si de piele si se taie fasiute.
Se adauga in supa restul de telina si de patrunjel; se amesteca la foc mic 2 minute. Se adauga fasiile de peste si se amesteca bine; se lasa pana se incing.
Se orneaza cu patrunjel tocat si se serveste; sferturile de lamaie se servesc intr-un castronel separat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.