Supa de pui cu ciuperci

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Supa de pui cu ciuperci
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,2 litri supa de pui (sau preparata cu cubulete de concentrat) 1/4 lingurita de piper de Cayenne 100 g ciuperci pleurotus, curatate si taiate bucatele 70 g salata, taiata fideluta 1 ou mare 1 legatura mica de coriandru, tocata 40 g taitei vermicelli
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : libaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se da in clocot supa cu piperul de Cayenne, intr-o oala mare.
Se bate oul putin si se pune deoparte.
Cand supa da in clocot, se adauga ciupercile, se micsoreaza flacara si se fierb, potolit, 2 minute. Se sfarama vermicelli cu grija, se pun in oala si se fierb 3 minute, pana ce sunt “al dente”. Se adauga laptuca, apoi se mareste flacara si se da supa in clocot continuu.
Se ia oala de pe foc si se adauga oul, incet, amestecand cu grija. Se va solidifica foarte repede si va forma firisoare. Se adauga imediat, amestecand, coriandrul si se serveste pe loc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.