Supa de pui cu mazare verde

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Supa de pui cu mazare verde
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50 g unt 3 salote tocate marunt 1 cartof dulce si rosu, de dimensiune medie (400 g), taiat bucatele 1 ardei gras rosu (200 g), curatat de samburi si tocat 2 rosii medii (400 g), decojite, curatate de samburi si tocate 500 ml zeama de pui 350 g mazare congelata 200 g carne de pui gatita, taiata cubulete 125 ml smantana 2 linguri frunze de menta proaspete, tocate marunt sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o oala si se adauga salotele. Se calesc pana ce se inmoaie. Se adauga cartoful si ardeiul si se gatesc, amestecand, 1 minut. Se adauga rosiile si se gatesc, amestecand, 1 minut.
Se adauga zeama de pui si mazarea si se da totul in clocot; se fierbe incet, fara a acoperi oala, 20 de minute. Cartofii si mazarea trebuie sa fie foarte fragede, dar sa-si pastreze forma.
Se adauga carnea de pui si se mai fierbe inca 5 minute, tot fara capac. Se adauga smantana si se mai lasa pe foc pana ce supa este fierbinte; atentie, nu trebuie sa fiarba.
Se potriveste de sare si piper, se presara cu menta si se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.