Supa de pui cu taitei

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Supa de pui cu taitei
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 cani cu bulion de pui (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 2 cani cu apa 4 linguri de suc de limeta 1 lingura de sos de peste 2 linguri de sos de soia 50 g ghimbir proaspat, feliat subtire 1 piept de pui dezosat, fara piele, feliat subtire 100 g vermicelli de orez 2 ardei iuti rosii, taiati rondele 1/4 cana cu frunze proaspete de menta 100 g muguri de fasole 4 cepe verzi, feliate subtire 1/3 cana cu frunze proaspete de menta feliute de limeta, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : vietnameza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se combina intr-o cratita bulionul cu apa, suc de limeta, sos de peste, sos de soia si ghimbir. Se da amestecul in clocot, se micsoreaza flacara sis e fierbe 5 minute.
Se adauga carnea si se continua, fara a acoperi oala, 10 minute, pana ce este facuta.
Se adauga taiteii; se fierb, amestecand, 2 minute, pana ce sunt fragezi.
Se adauga restul ingerdientelor chiar inainte de a servi supa. Se serveste fierbinte, cu feliute de limeta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.