Supa de rosii cu nuca

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de rosii cu nuca
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 g ceapa verde tocata 60 g unt 1/2 cana mieji de nuca 3 fire de coriandru proaspat 500 g rosii curatate de coaja si tocate 1/4 cana orez 2 catei usturoi tocati marunt sare piper negru
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : georgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se amesteca impreuna, pisand intr-un mojar, miejii de nuca, usturoiul, coriandrul, sarea si piperul. Se topeste si se incinge jumatate din unt, intr-o tigaie. Se adauga ceapa verde si se caleste. Se adauga 1 litru de apa rece si se da in clocot. Se adauga orezul. Separat, se fierb rosiile pana ce se ingroasa, dupa care se adauga in vasul in care fierbe orezul.
Cat timp fierbe supa, se adauga amestecul din mojar. Dupa ce au trecut 20 de minute de cand fierbe mixtura, se adauga restul de unt si se amesteca bine.
Cand orezul este facut, se ia de pe foc. Se poate servi calda sau rece.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.