Supa de rosii egipteana

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / leguminoase
Supa de rosii egipteana
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 g piureu de rosii 5 catei de usturoi 100 g couscous 1 ardei iute uscat, rosu 1 lingura seminte de chimen 1 lingura boane de coriandru paprika patrunjel tocat, pentru ornat 4-5 linguri ulei de masline sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se pun piureul de rosii si uleiul de masline intr-o cratita si se aduc, incet, la fierbere.
Intr-un blender se combina ardeiul iute, paprika, usturoiul si semintele de chimen cu putina sare. Se proceseaza, apoi se adauga la piureul de rosii.
Se adauga coriandrul si se fierbe, la foc mic, cca. 15 minute.
Se adauga 2 cani de apa; cand da in clocot, se adauga couscous-ul si se fierbe totul 5 minute. Se orneaza cu patrunjel si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.