Supa de rosii si linte rosie

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / leguminoase
Supa de rosii si linte rosie
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 600 ml supa de pui, sau legume 2 linguri de ulei de masline 3 cepe mai mici, tocate 2-3 catei de usturoi, tocati 1 lingura de frunze proaspete de busuioc, tocate 115 g linte rosie sparta 400 g rosii tocate, din cutie 100 g branza grasa sare piper negru frunze de busuioc, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : marocana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pune supa pe foc. Se incinge uleiul intr-o cratita mare. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute, pana se inmoaie.
Se spala si se scurge lintea, apoi se adauga in oala cu supa, impreuna cu rosiile. Se da in clocot, se acopera si se fierbe incet, timp de 15 minute, adaugand, dupa 10 minute, jumatate din busuioc.
Se bate branza grasa intr-un castronel, pana se inmoaie. I se adauga restul de busuioc si se amesteca.
Se proceseaza supa pana se obtine un piureu si se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper. Se serveste cu 1 lingura de amestec de branza cu busuioc; se orneaza cu frunzele de busuioc puse deoparte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.