Supa de usturoi

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa de usturoi
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Este o supa extrem de gustoasa si de aromata, desi va va impiedica sa iesiti in lume imediat dupa ce o mancati.
stelute
Ingrediente : 2 capatani de usturoi, cateii curatati 4 linguri de unt 2 morcovi, rasi 1 cartof mediu, taiat bucati 1 ceapa mare, tocata marunt 3 tulpini de telina, tocate 2 felii de paine alba, fara coaja, facute firimituri sare, dupa gust piper negru, proaspat macinat, dupa gust 700 ml zeama de carne de pasare 500 ml lapte 1 lingurita de tarhon uscat 150 ml smantana ulei de masline extra virgin, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : spaniola Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste untul intr-o tigaie, pana se topeste. Se adauga cateii de usturoi si legumele. Se gatesc la foc iute 4-5 minute, apoi se acopera tigaia, se face focul mai mic si se mai lasa inca 20 de minute, pana cand legumele sunt moi. Se adauga firimiturile de paine. Se amesteca din cand in cand (cu o lingura de lemn sau de teflon). Se asezoneaza cu sare si piper.
Treptat, se adauga mai intai zeama de carne de pasare si apoi laptele, amestecand constant. Se continua fierberea pana ce supa da in clocot. Se ia tigaia de pe foc, se transfera intreaga supa intr-un mixer si se face o pasta.
Se adauga tarhonul si smantana si se serveste supa calda, stropita cu cateva picaturi de ulei de masline extra virgin.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.