Supa de vermicelli

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / paste
Supa de vermicelli
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 30 ml ulei de porumb 50 g vermicelli 1 ceapa, tocata grosier 1 catel de usturoi, tocat 450 g rosii, curatate de coaja si de seminte, tocate 1 litru supa de pui 1/4 lingurita de zahar 1 lingura de frunze de coriandru proaspete, tocate sare piper negru, proaspat macinat coriandru tocat, pentru ornat 25 g branza Parmezan, proaspat rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si adanca si se soteaza rotocoalele de vermicelli la foc mediu, pana ce se rumenesc putin. Trebuie avut grija sa nu se arda. Se scot vermicelli cu o spumiera si se scurg pe prosoape de hartie.
Se proceseaza ceapa, usturoiul si rosiile intr-un blender pana ce se obtine un piureu omogen. Se pune din nou tigaia pe foc; cand uleiul este fierbinte, se adauga piureul si se gateste, amestecand constant, circa 5 minute.
Se transfera piureul intr-o oala. Se adauga vermicelli si supa. Se asezoneaza dupa gust. Se amesteca in oala coriandrul, se da in clocot, se micsoreaza apoi flacara, se acopera oala si se fierbe incet pana ce vermicelli se fac fragezi.
Se serveste supa presarata cu coriandru tocat, alaturi de branza Parmezan rasa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.