Supa de vita cu cassava

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / vita
Supa de vita cu cassava
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 450 g carne de vita, taiata cubulete 1,2 l zeama de carne de vita 300 ml vin alb 1 lingura zahar brun 1 ceapa taiata marunt 1 foaie de dafin 1 bouquet garni 1 fir de cimbru proaspat 1 lingura pasta de rosii 1 morcov mare, taiat rondele 275 g cassava sau yam, curatat de coaja si taiat cubulete 50 g spanac proaspat, tocat sos iute, dupa gust sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : argentiniana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 3 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-o oala mare cubuletele de carne, zeama de carne, vinul, zaharul, ceapa tocata, foaia de dafin, bouquet garni, cimbrul si pasta de rosii. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara, se acopera oala si se fierbe incet 1 1/4 ora. Daca preferati carnea foarte frageda, mariti timpul de fiert la 2 - 2 1/4 ore.
Se adauga rondelele de morcovi, cubuletele de cassava, spanacul si cateva picaturi de sos iute. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust, si se mai fierbe supa 15 minute, pana ce carnea si legumele sunt fragede. Se serveste in farfurii incalzite.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.