Supa de vita cu legume si sofran

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / vita
Supa de vita cu legume si sofran
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g rasol (din fata) de vita dezosat, taiat cubulete 1 ceapa, tocata 3 linguri de ulei 30 g patrunjel, tocat 80 g coriandru, tocat 75 g tulpina de telina, tocata 1 lingurita ghimbir, macinat 1 lingurita de sofran, pudra 100 g morcovi, taiati cubulete 100 g pastarnac, taiat cubulete 100 g dovlecei, taiati cubulete 60 g paste sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : marocana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se rumeneste ceapa, cat mai uniform.
Se adauga cubuletele de carne; se prajesc la foc iute, amestecand ca sa nu se lipeasca.
Se adauga patrunjelul, telina, coriandrul, ghimbirul si sofranul. Se amesteca bine si se prajesc cateva minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se acopera mixtura din cratita cu apa, se acopera cratita cu un capac si se fierbe totul la foc mic 20 de minute.
Se adauga in cratita morcovii si pastarnacul. Se gatesc 5 minute, apoi se adauga dovleceii si se gateste alte 5 minute.
Se adauga pastele si se gatesc alte 5 minute. Se serveste supa fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.