Supa de vitel

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / vita
Supa de vitel
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 picior de vitel 200 g boabe de naut 1 lingurita curcuma macinata 2 oua fierte tari, tocate 4 linguri ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 9 ore 40 minute
Indicatii :

Se inmoaie nautul 5-6 ore, in apa rece.
Se curata piciorul de vitel si se opareste in apa clocotita timp de 15 minute; se scurge si se usuca cu prosoape de hartie.
Se asezoneaza piciorul de vitel cu sare, curcuma si piper si se rumeneste intr-o oala, in ulei de masline.
Se adauga boanele de naut si se acopera totul cu apa. Cand da in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe incet timp de 3 ore.
Se scoate piciorul de vitel din oala, se scoate carnea de pe os; se taie carnea fasiute, apoi se readuce in oala. Se incinge supa si se ia de pe foc.
Se presara deasupra ouale fierte si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.