Supa egipteana de miel cu vegetale

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / oaie si capra
Supa egipteana de miel cu vegetale
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 g fasole uscata (sau linte, mazare, fasole fava) 400 g carne de miel, taiata bucatele 1 gogosar curatat si taiat cubulete 1 ceapa tocata 1 vanata curatata de coaja si taiata cubulete 1 cartof curatat si taiat cubulete 2 rosii curatate de coaja si tocate 1/2 lingurita scortisoara macinata 1/2 lingurita curcuma macinata sare piper negru macinat patrunjel proaspat, tocat 4 cepe verzi taiata rondele, pentru ornat muraturi
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 8 ore 40 minute
Indicatii :

Se inmoaie fasolea 5-6 ore, in apa rece. Se scurge si se transfera intr-o oala, impreuna cu carnea si ceapa.
Se acopera cu apa rece si se fierbe incet, timp de o ora. Se adauga sare, piper, scortisoara si curcuma; se fierbe incet inca o ora.
Se adauga apoi restul legumelor si se fierbe totul, la foc mic, inca 30 de minute.
Se serveste fierbinte, ornata cu patrunjel proaspat, ceapa verde si muraturi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.