Supa egipteana de orez cu perisoare

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / oaie si capra
Supa egipteana de orez cu perisoare
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne tocata de miel 100 g orez 2 cepe tocate 2 catei de usturoi tocati 1 lingurita scortisoara macinata patrunjel tocat, pentru ornat faina supa de legume (preparata din cubulete de concentrat) ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se prepara 2 litri de supa de legume si se aromatizeaza cu jumatate din scortisoara.
Se amesteca carnea tocata cu ceapa, usturoi, sare, piper si restul de scortisoara. Se modeleaza perisoarele, de dimensiunea unei nuci, se dau prin faina si se prajesc in ulei foarte fierbinte, timp de 5 minute. Se scurg apoi pe prosoape de hartie si se adauga in supa.
Se fierbe totul 15 minute, la foc mediu, apoi se adauga orezul. Cand orezul este facut, se orneaza cu patrunjel tocat si se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.