Supa egipteana de peste

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Supa egipteana de peste
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 600 g amestec de pesti diferiti, curatati, spalati si taiati bucati 1 ceapa tocata marunt 2 rosii curatate de coaja si tocate 1 ardei gras verde, tocat 1 ou batut 1 ardei sare piper rosu macinat 2 linguri ulei de masline
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se fierbe pestele in apa sarata, timp de 15 minute. Se scurge, iar lichidul se filtreaza printr-o sita fina.
Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ceapa; se soteaza 2 minute, apoi se adauga rosiile si ardeiul gras. Se soteaza totul, amestecand ocazional, timp de 7-8 minute. Se asezoneaza cu sare si piper rosu, apoi se adauga pestele si lichidul in care a fiert. Se amesteca bine si se mai fierbe 5 minute.
Se ia cratita de pe foc si se adauga oul batut, amestecand cu grija.
Se serveste fierbinte. Crutoanele si rondele de ceapa verde sunt un adaus excelent pentru aceasta supa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.