Supa italiana de ceapa

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Supa italiana de ceapa
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 cepe mari, taiate fideluta 1 catel de usturoi, tocat 1 ardei iute mic, tocat 1 lingura untura de porc 2 linguri pasta de rosii 1 lingurita oregano, tocat 1 lingurita busuioc, tocat 1/3 cana vin alb sec 1 1/2 cana supa de carne sau de legume 2 felii paine alba, taiate in jumatate 4 felii subtiri de cascaval boia iute, dupa gust 1 lingurita zahar sare, dupa gust piper, dupa gust frunze de patrunjel proaspat, pentru ornat (optional)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se preincalzeste cuptorul la 200 °C.
Se topeste untura intr-o tigaie si se caleste ceapa. Se adauga usturoiul si ardeiul iute, se amesteca bine si se calesc 2 minute.
Se adauga pasta de rosii, se amesteca; se aromatizeaza cu oregano si busuioc si se stinge cu vin alb. Se adauga boiaua si zaharul si se amesteca bine; se adauga supa. Se fierbe totul timp de 25 de minute. Se potriveste de sare si piper si se transfera in castronele termorezistente. Se orneaza cu cate o bucata de paine, care se acopera cu o felie de cascaval.
Se dau castroanele la cuptor timp de 5-10 minute. Supa se serveste ornata cu frunze de patrunjel.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.