Supa Mulligatawny

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Supa Mulligatawny
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 cepe verzi, doar partea alba 1 linguri ulei 2 linguri ghimbir proaspat, tocat narunt 4 catei usturoi, pisati 1 1/2 linguri curry 1/2 lingurita piper alb macinat 1 morcov mare, taiat cubulete 1 felie de radacina de telina, taiata cubulete 60 g fistic decojit 60 g stafide 700 g piept de pui dezosat, gatit, taiat bucatele 4 cani zeama de pasare 700 g cartofi rosii, taiati cubulete 1 lingurita seminte de chimion macinate 1/2 lingurita fulgi de ardei iute 1 mar mediu, curatat si taiat cubulete 1 cana orez cu bob lung 1 1/2 cana lapte de cocos (nu smantana)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 3 ore 30 minute
Indicatii :

Intr-o oala se incinge uleiul si se soteaza ceapa verde. Se adauga ghimbirul, usturoiul, curry, piperul alb, morcovii, telina, fisticul, stafidele, carnea de pui si 1/2 cana zeama de carne. Se fierb ingredientele, cu oala acoperita, la foc mic de tot, timp de 2 ore, amestecand frecvent.
Se adauga apoi cartofii, restul de zeama de pasare, chimionul si fulgii de ardei iute. Se fierbe inca 1 ora, cu oala acoperita. Se adauga merele si orezul si se gatesc pana ce orezul este fraged, iar merele sunt moi. Se adauga laptele de cocos si se incinge supa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.