Tagliatelle colorate cu ciupercute

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Tagliatelle colorate cu ciupercute
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 catel de usturoi cateva frunzulite de menta proaspata 2 linguri ulei de masline 200 g ciupercute (manatarci, de exemplu) 1/2 cana bulion de legume sare piper proaspat macinat 100 g tagliatelle verzi 100 g tagliatelle galbene 125 g smantana 50 g branza Parmesan, rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se piseaza cateii de usturoi, se prajesc 5 minute in ulei impreuna cu frunzisoarele de menta, care ulterior se scot si se arunca.
Manatarcile se taie in cubulete si se prajesc in ulei. Se toarna bulionul de legume si se lasa 5 minute sa fiarba inabusit. Se mai adauga eventual putin bulion si se drege cu sare si piper.
Se fierb pastele, se scurg si se pun peste ciuperci. Se adauga smantana si Parmesanul.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.