Tagliatelle cu branza de capra si alune prajite

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Tagliatelle cu branza de capra si alune prajite
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Aveti grija cand topiti branza si asigurati-va ca nu este prea fierbinte si ca nu da in clocot.
stelute
Ingrediente : 300 g tagliatelle 90 ml lapte 150 g branza moale de capra 2 lingurite de tarhon proaspat, tocat marunt 6 cepe verzi, feliate subtire 2-3 linguri de alune prajite si tocate sare piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 17 minute
Indicatii :

Se fierb pastele 10-12 minute, sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente.
Intre timp, se incalzeste laptele intr-o cratita, la foc mic. Se adauga branza, sfaramand-o, si se amesteca panace se topeste. Nu se lasa sa dea in clocot, caci se va branzi.
Se ia de pe foc si se adauga tarhonul si ceapa verde. Se asezoneaza dupa gust.
Se scurg bine pastele si se transfera pe un platou. Se adauga sosul de branza si se amesteca bine. Se presara deasupra alunele si se servesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.