Tagliatelle cu ciupercute si dovlecei

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Tagliatelle cu ciupercute si dovlecei
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 450 g tagliatelle 2 cani de ciupercute feliate 2 cani de dovlecei taiati fasiute 2 linguri unt 2 catei de usturoi pisati 2 lingurite de patrunjel tocat 1 lingurita de suc de lamaie cateva frunze proaspete de busuioc sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se incinge jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie mare si grea. Se adauga 1 catel de usturoi si se caleste 30 de secunde. Se adauga ciupercutele si sucul de lamaie si se calesc alte 30 de secunde. Se adauga dovlecelul, 1 lingurita de patrunjel, frunzele de busuioc, sare si piper. Se amesteca bine, se acopera tigaia si se gatesc 10 minute, la foc mediu.
Se da in clocot o oala mare cu apa, se adauga putina sare si pastele si se amesteca bine. Se fierb pastele pana ce sunt al dente, se scurg, dupa care se pun pe un platou termorezistent.
Se adauga restul de usturoi, untul, patrunjelul si mixtura de ciupercute. Se amesteca bine si se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.