Taitei Chengdu in sos de susan

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Taitei Chengdu in sos de susan
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Pentru multe regiuni chineze, mancarea rece este privita ca o blasfemie, dar in temperaturile extreme ale verii din Sichuan, o mancare ca aceasta, este binevenita caci racoreste organismul.
stelute
Ingrediente : 400 g taitei subtiri, din faina de grau 140 g muguri de fasole 1 lingura ceapa verde tocata foarte marunt sos de susan (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se gatesc taiteii conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt facuti, se spala sub jet de apa rece, se scurg si se pun deoparte. Se oparesc mugurii de fasole 30 de secunde intr-o oala mare cu apa clocotita. Se scurg si se pun deoparte.
Se toarna sosul peste taitei, se adauga mugurii de fasole si se amesteca. Se presara cu ceapa verde tocata si se amesteca din nou.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Sos de susan
Ingrediente : 1 lingura zahar 1 lingura ulei de susan 55 g pasta de susan 1 lingura ulei aromat cu ardei iute 2 lingurite sos de soia dark 1 lingura otet negru chinezesc
Indicatii : Se amesteca viguros toate ingredientele pana se sosul este omogen si gros.