Taitei cu creveti

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Taitei cu creveti
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 375 g taitei de grau, lati de 5 mm (stil linguine) 1 morcov mediu, taiat fasiute subtiri 1 dovlecel mediu, taiat fasiute subtiri 1 lingura de ulei de alune 2 lingurite de pudra de curry 2 lingureite de sos de soia light 500 g creveti prefierti, decorticati 180 ml bulion de peste (sau supa din cubulete de concentrat) 3 cepe verzi, tocate marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se fierb pastele in multa apa, cu 1 lingurita de sare, conform instructiunilor d epe ambalaj, pana ce sunt al dente. Se scurg.

Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga pudra de curry si se gateste 1 minut, amestecand. Se adauga sos de soia, creveti si bulion. Se da in clocot la foc iute, amestecand.
Se combina mixtura de creveti cu fasiile d elegume, ceapa verde si paste. Se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.