Taitei cu spanac si tofu

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Taitei cu spanac si tofu
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 350 g taitei de orez, proaspeti 350 g tofu tare, bine scurs si taiat cubulete 60 ml ulei de alune 3 lingurite de ulei de susan rafinat 2 cm radacina proaspata de ghimbir, rasa 1/2 lingurita de curcuma, pudra 50 g frunze tinere de spanac 1 lingurita de faina 60 ml sos de soia 1 lingura de sambal oelek 60 ml suc de lamaie 300 g muguri de fasole
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indoneziana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se inmoaie taiteii in apa clocotita, intr-un castron, timp de 1 minut. Se scurg.
Se amesteca faina cu sosul de soia.
Se incinge uleiul de alune intr-un wok, sau tigaie mare, si se stir-fry tofu pana ce este rumenit. Se scurge pe prosoape de hartie. Se scurge uleiul din wok.
Se adauga in wok uleiul de susan si se stir-fry ghimbirul si curcuma. Se adauga taiteii, tofu, mixtura de sos de soia, sucul de lamaie, sambal oelek, si mugurii de fasole. Se continua pana ce mixtura da in clocot, iar sosul se ingroasa putin.
Se adauga spanacul si se amesteca rapid.
Se serveste imediat, alaturi de un sos picant, sau dulce-acrisor, dupa preferinta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.