Taitei stir-fry cu ciupercute si mazare

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Taitei stir-fry cu ciupercute si mazare
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 g ciupercute, cele mai maricele taiate in doua 150 g mazare verde, din cutie, spalata si scursa 200 g taitei de orez 250 ml zeama de carne de pasare 1 ceapa medie, tocata marunt 1 ardei iute rosu, fara seminte, taiat rondele 2 linguri ulei de arahide 2 lamai verzi, zeama de la 1 lingurita seminte de coriandru, macinate 1/2 lingurita piper de Sichuan 1 lingurita ghimbir pudra sare, dupa gust piper negru proaspat macinat frunze de coriandru proaspat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul in wok. Se caleste ceapa, la foc iute, amestecand continuu, timp de 2 minute. Se adauga usturoiul si ardeiul iute si se calesc 2 minute.
Se adauga ciupercutele si zeama de lamaie, se amesteca pe foc mediu 2-3 minute.
Se adauga mazarea si si zeama de carne si se fierbe totul 5-6 minute.
Se asezoneaza cu sare, piper, praf de coriandru, piper de Sichuan si ghimbir.
Se pregatesc taiteii conform indicatiilor de pe ambalaj, se scurg si se adauga in wok, peste legume.
Se amesteca 2 minute, pana se incing si se servesc imediat, decorati cu frunze de coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.