Tarama - Salata de icre turceasca

Cautare:
SMS Fotbal
salate / peste si fructe de mare
Tarama - Salata de icre turceasca
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250g paine alba, maruntita (doar miezul) 300 g icre Tarama 4 linguri de suc de lamaie 3 linguri de apa 500 g ulei de floarea-soarelui sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se inmoaie painea in apa multa. Se scoate si se stoarce cu mana pentru a indeparta excesul de apa. Se adauga icrele la painea inmuiata. Se amesteca bine si se transfera intr-un vas curat.
Se adauga suc de lamaie, sare si apa amestecand continuu. Se adauga treptat uleiul de floarea-soarelui, turnat in jet subtire, amestecand continuu pana ce se inglobeaza.
Se garniseste, la alegere, cu felii de lamaie, marar, felii de ardei iute, rondele de ceapa verde etc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.