Bucatarie etnica :
americana
Grad de dificultate:
mediu
Cantitate :
15 portii
Durata :
0 ore 20 minute
Indicatii :
Se combina biscuitii graham sfaramati cu 1/3 cana zahar si cu untul topit. Se amesteca bine si se transfera intr-o tava de copt; se preseaza bine pe fundul tavii ca sa formeze un strat compact. Se amesteca gelatina cu 1/4 cana apa rece. Se bat 2 oua, 3/4 cana zahar si crema de branza. Se amesteca bine si se toarna peste stratul de graham. Se da tava la cuptor timp de 20 de minute (la 170 °C). Se soteaza dovleacul, galbenusurile de ou, 1/2 cana zahar, laptele, sarea si scortisoara la foc mediu, pana se ingroasa mixtura. Se adauga la ea gelatina, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Se bat albusurile de ou pana spumeaza, se adauga 1/4 cana zahar si se incorporeaza in mixtura de dovleac. Se presara deasupra stratului de crema de branza. Se acopera si se lasa sa se raceasca minim 2 ore. Se bate frisca pana se intareste. Se poate adauga si zahar ca sa se indulceasca. Se intinde frisca peste stratul de dovleac si se serveste.